Неймовірно, віскі підкорене українським вином!
Цей реліз віскі Blair Athol - результат спільних зусиль джентльменів Всеукраїнського клубу шанувальників віскі та сімейної виноробні Колоніст!
Два джентельмени Роберт Робертсон і Джон Стюарт побудували віскокурню Blair Athol, яку потім перекупила компанія Arthur Bell&Son.
Виробляється на ній віскі з насиченим фруктовим ароматом, майже таким же, як у троянди Arthur Bell. Добротне, добре збалансоване, ось тільки спробувати його складно, бо більша частина йде на виробництво бленду Bell’s (не переплутайте з сиропом від кашлю).
Вирішити проблему взялися джентльмени з Всеукраїнського клубу шанувальників віскі та ресторану Whisky Corner, які купили баррік після витримки в ньому елегантного, глибокого, з помірними танінами, тонами червоних ягід і багатим тривалим післясмаком вина Каберне Мерло «Висока гама» Колоніст.
Вино витримувалося у нових, спеціальних французьких барріках зі столітнього дуба, придбаних у найкращих виробників Вікард та Вінеа, з унікальним найсучаснішим методом випалу - гідрокерамічним.
Дуже пишаємося нашими партнерами за такий реліз ❤️