Меню
Рекомендації та пропозиції від української сімейної виноробні «Колоніст»
Цього року усіх віруючих очікує найбільш нетрадиційний варіант святкування світлого свята Великодня.
2020 рік став унікальним для кожного жителя не тільки нашої країни, а й для людей по всьому світу: карантин та самоізоляція у зв'язку із пандемією вірусу Covid-19.
Реалії сьогодення такі, що ми не можемо ходити один до одного в гості, намагаємося без особливої потреби не з'являтися в громадських місцях, ходити в магазини виключно для великих закупок, а ресторани та кафе зовсім закриті на карантин. І Великдень 2020 року стане найбільш домашнім і найзатишнішим святом. У даній ситуації, «Колоніст» пропонує розглядати позитивні сторони умов дотримання карантину та самоізоляції:
І, якщо говорити про позитивні сторони ситуації, що склалася, то сімейна виноробня «Колоніст» підготувала спеціальну пасхальну пропозицію для всіх поціновувачів якісних натуральних вин - «Пасхальний набір», який включає 6 кращих сортових вин «Колоніст»:
В категорії червоні вина:
В категорії білі вина:
Переваги даної пропозиції:
Пасхальний набір «Колоніст» може стати прекрасним подарунком для ваших рідних, близьких або колег, які знаходяться на відстані.
Подарунковий «Пасхальний набір «Колоніст» можна замовити з доставкою на потрібну адресу за телефонами:
Також, хочемо нагадати Вам обов'язковий набір Великоднього кошика. Традиційні продукти Ви можете побачити за посиланням: https://kolonist.com.ua/news/2019/velykdenzkolonist/.
Традиційно, напередодні кожного свята, «Колоніст» ділиться з Вами кращими рецептами до Великодня. Сьогодні ми готові Вам розкрити секрети приготування найсмачніших пасок.
Незвичайна паска «Червоний Бархат»
Інгредієнти:
Для тіста: борошно – 600 гр., розпушувач – 10 гр., сир (жирний) – 200 гр., яйця – 8 шт., білий шоколад – 100 гр., буряковий і морквяний сік по 200 гр. кожного.
Для глазурі: цукрова пудра – 1 кг., вода - 100 мл., лимонний сік – чверть лимона.
Приготування:
Рецепт італійської паски "Панеттоне"
Увага! Приготування цієї паски триває близько 15-ти годин, підготуйтеся і розрахуйте свій час і врахуйте всі етапи приготування.
Інгредієнти:
Борошно – 250 гр., сухі дріжджі – 1 чайна ложка, молоко – 70 мл., яйця – 3 шт, вершкове масло – 80 гр, масло з виноградних кісточок «Колоніст» – 30 мл., цукор пісок – 2 ст. ложки, ванільний цукор – 5 гр., лимонна цедра – 1 ч.л., бренді або ром – 60 мл., сіль – чверть чайної ложки, цукати і родзинки – 200 гр.
Приготування:
Увага! Температурний режим випікання:
20 хвилин при температурі 180 ° С
20-30 хвилин при температурі 150 - 160 ° С.
Італійська паска "Панеттоне" готова!
Народні повір'я і традиції приготування пасок і кулічів.
За нашими старовинними звичаями паска випікається на самоті і при повній тиші, і коли паска знаходиться вже в печі, господиня не повинна виходити з дому.
За повір'ям, найбільш підходящими днями для випікання пасхального хліба це Чистий четвер і Страсна п'ятниця, ближче до кінця дня. Як кажуть наші предки, паска, спечена у Страсну п'ятницю, є цілющою і ніколи не пліснявіє. У ці ж дні господині розписують або фарбують яйця, якими традиційно прикрашається великодній кошик.
Цікавий факт про традицію фарбувати яйця на Великдень. Як свідчать легенди, від початку колір великоднього яйця був червоним і пов'язано це було з тим, що послідовниця Ісуса Христа Марія Магдалина після воскресіння Христа хотіла першої принести благу вість імператору Тиберію, якому було прийнято приходити з дорогими піднесеннями, але у Марії було лише яйце, яке вона і піднесла правителю. Але у відповідь імператор розсміявся і сказав, що повірить у воскресіння тільки якщо яйце стане червоного кольору, і яйце миттєво стало червоним, на що Тиберій вигукнув «Воістину Воскрес!».
Українська сімейна виноробня «Колоніст» бажає всім в першу чергу здоров'я, приємного апетиту і світлого сімейного свята Великодня.
Христос Воскрес!
Воістину Воскрес!
Підписатися на останні
новини та події