Меню
Виноробня Колоніст запрошує усіх бажаючих відвідати Придунайську Бессарабію та поринути у світ виноградарства та виноробства. Ми відкриємо Вам таємниці унікального терруару і побуваємо на місці, де сонце зігріває виноградну лозу подвійним промінням. Ви відкриєте для себе секрети барріків для витримки вина із французького 100-літнього дуба. Вас здивує унікальний світ місцевих традицій багатонаціональної Придунайської Бессарабії. І, звичайно ж, продегустуєте вина «Колоніст».
Адже можна скільки завгодно читати про виноградники і виноробство, зустрічатися з виноробами і ходити на дегустації, але! Нічого не зрівняється з тим, коли Ви гуляєте по виноградниках того самого вина, коли Ви слухаєте безпосередньо в терруарі про технологію його виготовлення, коли Ви знаєте, де виробляється справжнє українське чесне вино!
Ось Ви їдете по Придунайській Бессарабії, дивитесь на пейзаж найбільшого прісноводного озера України - Ялпуг, на схилах якого ростуть виноградники Колоніста - в цьому випадку Ви відчуєте себе справжнім поціновувачем винного світу і розумієте його.
Отримати незабутні враження від спуску в глиб землі, щоб побачити як виготовляється ігристе Біссер за класичною технологією шампанізації.
І ми рекомендуємо Вам не втратити цю можливість - обов'язково вирушайте в тур!
Ми впевнені, що ця подорож залишить у Вас найкращі спогади!
Програма туру:
11:00 Зустріч гостей в с. Криничне на виноробні.
11:00-11:30 Легкий сніданок (кава / чай).
11:30-12:30 Екскурсія по виноградниках: екскурс історією становлення виноробні; знайомство з особливим українським терруаром, де народжується високоякісний виноград; секрети вирощування та особливості системи обробки виноградників.
13:00-14:00 Обід на терасі комплексу Колоніст: традиційні національні страви Придунайської Бессарабії.
14:30-16:00 Екскурсія по виноробних цехах – секрети технології виробництва та унікальності вин Колоніст, відвідування підвалу з колекційними винами.
16:00-17:00 Дегустація вин Колоніст.
17:00-18:00 Відвідування виробництва ігристого, історичного залу та фірмового магазину Колоніст.
18:00-18:30 Відвідування оцетарні, де виробляється бальзамічний оцет «Бессарабіко».
18:30-20:00 Вечеря на терасі комплексу Колоніст.
Попереднє бронювання обов’язкове!
За додатковою інформацією звертайтеся за телефонами:
+38 (044) 499 40 22 - менеджер Вероніка
+38 (067) 428 96 02 - адміністратор дегустаційної зали Олена
Або пишіть нам на електронну адресу office@kolonist.com.ua
Підписатися на останні
новини та події